Hos Pablo tror vi på, at det rigtige lys kan forvandle ethvert miljø. Vores målsætning er at skabe varige løsninger, der giver en lang levetid for korrekt og indbydende belysning.

Pablo's design er baseret på international moderne belysning, inspireret af design stilen i Skandinavien og Europa, hvor kompromisløs hengivenhed til enkelhed og brug er omdrejningspunktet. Ved at kombinere de højeste tekniske egenskaber med nøje udvalgte og tilpassede materialevalg, har vi hos Pablo forsøgt at skabe unikke, tidløse designs med evnen til at omdanne ethvert miljø til et behageligt og indbydende sted at opholde sig.
Pablo blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte, industrielle designer Pablo Pardo. Hos Pablo Designs forfølger vi ”less-is-more” ideologien og udfordrer altid de traditionelle designmetaforer for at udvikle mere praktiske løsninger hvor formgivningen og anvendelse går op i en højere enhed. Vi arbejder bevidst mod ”brug-og-smid-væk” mentaliteten og forsøger at skabe permanente og bæredygtige løsninger der kan anvendes i mange år frem. Vores mission er i al sin enkelthed at skabe belysning der forbinder genstanden og brugeren i dennes omgivelser og derigennem skaber en behagelig indbydende atmosfære i mange år frem.